Over ons

Mascha Mook is sinds 2001 werkzaam als advocaat op het gebied van het personen- en familierecht. In 2008 heeft zij de juridische specialisatieopleiding van de Vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsmediators met goed gevolg afgerond. Zij heeft in 2009 de Basisopleiding Scheidingsbemiddeling gevolgd en in 2010 de Specialisatieopleiding Scheidingsbemiddeling. Mascha Mook is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

“Mascha Mook heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende
rechtsgebied geregistreerd:

  • Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied.

Door voormelde opleidingen en haar jarenlange ervaring op een gerenommeerd groot advocatenkantoor is Mascha Mook in staat u te voorzien van de deskundig advies en adequate begeleiding. Ze heeft veel ervaring met complexe echtscheidingsprocedures en procedures waarin zij ondernemers en/of hun partners bijstaat.

Mascha Mook staat u op een betrokken en bevlogen wijze bij. Zij hecht aan een duidelijke en open communicatie, waarbij realistische verwachtingen voorop staan.

Naast bewaking van het proces, is er ook ruimte voor emoties. Door eerst aandacht te besteden aan de onderliggende problematiek, kunnen partners vervolgens vaak sneller tot afspraken komen.

Mascha Mook is bestuurslid van de Stichting vFAS Regio Noord. Ze heeft jarenlang artikelen gepubliceerd op de website alimentatie.nl en is auteur voor de SDU Commentaren Relatie- en Jeugdrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mook Familierecht.